Slide

G7 S.r.l.

Od samega začetka je poslanstvo podjetja promovirati odličnost italijanskega sladoleda, ohranjati tradicije, hkrati pa uporabljati industrijsko proizvodnjo.

Nasveti in triki, ki se prenašajo iz generacije v generacijo, ustvarjajo edinstveno strokovno znanje na današnjem trgu, ki ga po vsem svetu predstavlja blagovna znamka G7 in Siviero Maria, ki sta navdihnjeni z družinsko zgodovino.

Danes je G7 sodobno, certificirano podjetje, ki ga še vedno vodi družina, zdaj že tretja generacija podjetnikov. Ta element kontinuitete je zajel inovacije, saj se tehnologija in industrijsko znanje mešajo z najbolje varovanimi skrivnostmi obrtniških tradicij, tako da se dosežejo izjemni rezultati:

  • 3 blagovne znamke (G7, Siviero Maria in GelatoMadre)
  • Proizvodna zmogljivost 12 milijonov kilogramov sladoleda vsako leto
  • Več kot 100 zaposlenih
  • 11 proizvodnih linij

V več kot 60 državah po vsem svetu danes podjetje sodeluje z nekaterimi največjimi trgovci v italijanski in mednarodni distribuciji, tako za prodajo lastnih blagovnih znamk kot za razvoj projektov zasebnih znamk.

G7 IZDELKI

GelatoMadre

GelatoMadre je »clean label« sladoled, popolnoma verodostojen in pristen. Preprost izdelek, narejen iz naravnih sestavin, brez arom, brez stabilizatorjev, brez emulgatorjev, brez barvil in zgoščevalcev. Gre za potovanje skozi odkritje okusa, da kupcu ponudi edinstveno izkušnjo okušanja. Sladoledi te linije ne vsebujejo glutena.

Siviero Maria

Linija sladoledov Siviero Maria je navdihnjena z družinsko zgodovino in se pokloni materi in ženi, ki sta vedno sodelovali v tej zgodbi, da sanje o izjemnem podjetju postanejo resničnost.

Kakšna se vam zdi naša ponudba?

Veseli bomo vašega mnenja.