EMMI GROUP

Emmi group je globalno aktivna skupina podjetij – zasidrana v Švici, na poti po vsem svetu.

Emmi je glavni švicarski predelovalec mleka. Podjetje sega v leto 1907, ko ga je okrog Lucerna ustanovilo 62 mlekarskih zadrug.

V zadnjih 20 letih je Emmi zrasla v mednarodno skupino. Pri tem Emmi sledi uspešni strategiji, ki obstaja že vrsto let. Temelji na treh stebrih: domači trg v Švici, rast v tujini in upravljanje stroškov.

V Švici ima skupina Emmi 25 proizvodnih obratov. Emmi in njegove podružnice so po vsem svetu prisotne v 14 državah.

Večina izdelkov Emmi je narejena iz kravjega mleka. Zaradi vse večjega povpraševanja po izdelkih iz kozjega in ovčjega mleka smo povečali svoje dejavnosti na teh območjih. V Švici Emmi zdaj predela kravje mleko ter kozje in ovčje mleko v maslo, sir, kremni sir, jogurt in pitno mleko.

Na našem trgu ponujamo njihove sire, in druge mlečne proizvode, kot so proteinski napitki, mlečni deserti, hladna kava.

emmi-logo-600-px

Emmi AG uradna spletna stran

https://group.emmi.com

EMMI GROUP IZDELKI

Caffѐ Latte

Emmi CAFFÈ LATTE je znamka Emmi AG, največjega švicarskega predelovalca mleka in ene vodilnih mlekarn v Evropi.
Caffѐ Latte je hladna kava z odličnimi okusi, ki vas ne bodo pustili ravnodušne. Skrivnost njihovega okusa je v odličnosti sestavin, saj so kavna zrna skrbno izbrana, piko na i pa doda tudi prvovrstno Švicarsko mleko. Za kavo Emmi se uporabljajo le najboljša semena arabica kave, ki je ročno obrana na plantažah v centralni in južni Ameriki ter tudi Indiji.
Na prodajnih policah v Sloveniji lahko najdete 5 različnih okusov hladne kave.

Drugi izdelki

Dessert Italia

Tri italijanska podjetja, vsaka z dolgo in ugledno zgodovino. Eden jasnih ciljev: združiti tisto, kar najbolje počnejo, da potrošnikom po vsem svetu ponudijo najboljše specialne sladice. In tako se je rodila Emmi Dessert Italia.
Emmi Dessert Italia je bila ustanovljena leta 2018, vendar so zgrajeni na trdnih temeljih. Italijanska podružnica Emmi Group temelji na treh vodilnih italijanskih podjetjih za sladice. Vsako podjetje je na mizo prineslo svoje strokovno znanje, ki bo Emmi Dessert Italia uspelo postati vodilni svetovni proizvajalec posebnih sladic.
Glavno poslovno področje so klasične sladice. Proizvajajo lastno blagovno znamko Bontà Divina ter sladice, ki se prodajajo pod lastnimi blagovnimi znamkami za velike trgovce.
Njegovi certificirani ekološki izdelki brez rastlinskega izvora, halal in košer, so še en dokaz, da spretno izumljajo recepte, tako da nikomur ne sme manjkati sladica. In to jih popelje bližje k uresničitvi cilja: ustvarjanju nepozabnih trenutkov blaženosti. Za vsakogar.

Kakšna se vam zdi naša ponudba?

Veseli bomo vašega mnenja.